S klikom na polje »Oddaj« spodaj potrjujete, da lahko Kolesarska Klinika objavi vaše kontaktne podatke(Ime, telefonsko številko in e-mail naslov) v rubriki “Mali oglasi”. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. V stik z nami lahko pridete tukaj.

    Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov, ki sem jih podal/a ob oddaji malega oglasa. Upravljavec osebnih podatkov je Žiga Češarek s.p., Nemška vas 41, 1310 Ribnica.

    Rok hrambe: Vaše osebne podatke bomo hranili do izpolnitve namena, za katerega so bili posredovani oz. do preklica vašega soglasja. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem. O preklicu soglasja bom obvestil neposredno upravljavca osebnih podatkov. Zavedam se, da preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem. Vaše pravice kot fizična oseba, na katero se nanašajo osebni podatki: imate pravico do dostopa, popravka, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti osebnih podatkov in ugovora zoper obdelave, ki temelji na točkah e) in f) 1. odst. 6. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR) ali za namene neposrednega trženja. V primeru, da želite uveljaviti zgoraj navedene pravice, nas obvestite na naslov Žiga Češarek s.p. Nemška vas 41, 1310 Ribnica ali na e-naslov kolesarska.klinika@gmail.com. Na podlagi 77. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov imate pravico do pravnega varstva. Obdelava podatkov temelji na mojem soglasju spodaj (6. člen, 1. odst. Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov). S klikom na gumb »ODDAJ« potrjujem resničnost posredovanih osebnih podatkov in potrjujem, da sem seznanjen/a s svojimi pravicami.